Tubrukan Neng Ratan Setyobudi, Heru Semlanggrang Nok Koco Mobil

oleh

Reporter Eko Purnomo

Lintas bojonegoro.com – Sore mau Selasa (24/07/2018) sawetarane tabuh 16.18 wib. ki mau ing telon totokan ratan setyabudi – tembusan ratan Untung Suropati klangon, ono bocah sing jenenge Heru Budianto, pelajar kang omahe Krondonan RT.12.RW.04 numpak sepeda motor nabrak mobil Toyota Rush ijek anyar kang disopiri Jait (49), alamat Perumahan Cepu Asri, “Brak”, Heru Semlanggrang nok koco Toyota Rush.

Miturut salah sawijining priyayi ing omah dinas,TNI-AD ing ratan Untung Suropati, ngendika, ” motor kuwi menawa rem-me blong mlayu kadung banter, untunge mobile K.8630.EN, mlakune kalem, lha banjur sing numpak motor utawa sing nabrak mencelat terus semlenggrang,” Ngendikane.

banner

Miturut sopir mobil jait (49), untunge dekne mlampah kalem, ” niki wau saking KDS , mlampah kalem kulo kaget, kog enten tiyang sendaplang pas incere setir. Lha pak Polisi ne dangu, kulo mandheg margi mundhak dikinten tabrak mlayu,” Ucape.

Katonane pancen polantas rada suwe, wartawan banjur ngaturi kabar ing Polres. Ditampa dening sipil Dedi. Ra pati suwe polisi Brigade kepala (Bripka) olah TKP, lan ngendika, sing nabrak ing omah gering, ora popo., mung tangane menawa keseleo. Tapi ijek iso telephon. Nanging ngenteni Rontgen/rongsen. Tangane tengen sing catu.

“Dhekne saka lor, banter jare ape menggok ngiwo dilalah rem me blong, langsung nabrak monconge Mobil putih iki. Jare mari ganti knalpot. Ape menggok rodo separoh panik, untunge kog gak praoto sing lewat, jalaran praoto sak ngarepe Toyota Rush, banter mlayune. Alhamdulillah blahi,selamet, “, ujare warga klangon.

Jajaran tabrakan iku, monyonge mobil putih Toyota Rush, dawul dawul bemper e, lampu tengen pecah, koco ngarep kurang saitik pyuur. Lha motor, GL Max, bujate yo rodo luwung.

Kasat Lantas polres Bojonegoro AKP. Aristianto BS, SIK.MHum. Rikala dikonfirmasi , ing HP, katone ijek repot ono tamu saka Jakarta, menawa wasrik (pengawasan – pemeriksaan), .***(Ek/Red).