Opo Tumon Tamu Dikongkon Lapor Pos Ora Ono Wonge

oleh

Lintasbojonegoro.com – Iki guyon, tapi yo kasunyatan, yaiku rikala aku ape madhep pak markum, jalaran jaga etika, senadjan nok pos penjagaan Kantor Perum Perhutani rikala dina jumat tanggal 27-7-2018.

Pancen kantor kang kawenangane nangani babagan alas, kang kantore sak lore Aloon Aloon Bojonegoro, biyen ruame rikala pedagang meubel pe blonjo kayu jati lan maoni, nanging saiki sepi , ora koyo 22 tahun kepungkur.

Katribawane biyen moncer, kantor PCK Komplit Asrama, kantor pabin, tahanan, penjagaan siaga polhut, jiaan regeng kuncoro kumarane. Saiki koyo mampring, padahal instansi kang kewajibane ngelola asset negara pulihan milyard per tahun.

banner

Kena diarani Administrature, Ir. Daniel, MM. Kena diarani bijaksana , grapyak nyedulur, tegas .nanging yen pingin sowan marak seba, yen ketemu, komunikatif, ora rate tebang pilih. Jumbuh kari sopo tamune.

Nanging senadjan ora ketemu pak Daniel, yo mung ketemu humase Administrator, yo rapopo, yaiku pak markum, senadjan lagi mlebu disuguhi jamu serbuk biji kelor, bareng ngono jalaran sak rampunge diparingi data sak cukupe , penulis banjur pamitan. Lha kog pos tetep kosong, minta televisi ne thok sing ngrembremyeng, lha sing ndeleng televisi yo mung fothone pak jokowi karo fothone pak yusuf kalo karo gambar garuda. (Ek/Red).

banner