Ngopi Bebarengan Camat Malo Moch. Arifin

oleh

Reporter Eko Purnomo

Lintasbojonegoro.com – Regenge Para petugas pawarta, sak rampunge wawancara karo pawengku tlatah Malo, Mochammad Arifin, S.Sos. MSi.

Sing separoh bali ing kantor redaksine, ijek konco wolu, gayeng gembremyeng ngobrol sinambi ngombe kopi, es, teh, karo banyu mineral.

banner

Camat Malo katone bombong ing manah, jalaran paseduluran raket, katon sinambung rembug gayeng. Kahanan sumeh kabeh.

Kasi Pem Malo, Sapuan ,S.Sos. Mratelake , bungah atine bisa sambung silaturahmi , nak gak ngene ya ora ngerti siji sijine sanak sedulur.

Anggota LSM Manan, lan para wartawan Agus, Aji, Mustaqim, ugo sak koncone , podho guyup , guyon maton.

Sak rampunge kuwi banjur podho salaman, pamitan. ***(,Ek/Red)

banner