Mangan Rujak, Ana Satpol Bakule Mlayu

oleh

Reporter Eko Purnomo

Lintasbojonegoro.com – LAGEK ape gayeng mangan rujak ngombene es degan, sebagian para wartawan, LSM, lan ugo anggota Polres, tapi lagi gayenge nyruput es lan ana sing lagi nyubles kates, dilalah bakule pamit, “Sepuntene pak kulo tilar, enten SATPOL PP”. Ucape.

Eh….hem, layooo, ki koyo uwong kleleran, padahal kabeh sepatunan, hp ne rego larang larang, nanging mangan rujak kog trimo nglimpoh ana ing trotoar tanpo kloso tanpo lasar.

banner

Bakule podho mlayu , ora patiyo suwe sawijining satpol kang,Asmane Ngadenan marani penulis, banjur omong omong, yen dipatroli iki, tugase menyeterilkan seputar aloon,aloon, jalaran durung wayahe dientuk i , kog wis ndisik i bukak. Niki tugas.

Salah sawijining sing ngombe es, Budianto, mratelaake, waduuh koyo picnik, nok luar negeri. Lungguh trotoar tanpo lasar, lha engko mbayare nok sopo, lha gelas karo piring engko ndang ilang, meksake yo.

Jare ngene pratelane Pak Teguh bakal Calon,DPRD Partai PKPI Dapil 1 nomor urut 7, “Yo ngono iku Bud, rekasane uwong golek duwit, lagek dasar keboyak SATPOL. ,tapi Satpol yo tugas, tur yo durung wayahe, dhekne wis bukak dasar. He he.

.Mulane, kabeh nak bisa ya podho bisa ngrumangsani. Mula bisa luhur mekasane, angger bisa ngudi unggah ungguhe setya tuhu bhekti pekertine, ati daya setiti ngati ngati, widodo mukti kanti sesanti, tansah muji lan syukur marang,sekabehing paringane gusti kang murbeng dumadi. Nuwun. ***(Ek/Red)

banner