Koramil 0813-20 Malo Bareng 3 Pilar Gelar Panglatian Linmas

oleh

Lintasbojonegoro.com – peran uga linmas ing ngewangi nyiptakne kahanan aman lan tertib ing kuripan masyarakat bangeta penting. luwih-luwih ing kahanan pasca pilkada serentak 2018 iki tentu peranan linmas ora entuk dipandang enteng sisih pandeleng.

ngeling pentinge tugas lan guna linmas, mula dianakne program panglatian karo 3 pilar kecamatan malo neng dhukuh tanggir, rabu (25/07/2018).

danramil malo kapten inf Ilyas rosyidi, ing kesempatan iku ngewehake materi tumeka 31 wong linmas arupa pengetahuan bela nagara lan uga pbb karo dibantu babinsa uga babinkamtibmas saenggon.

banner

“panglatian uga pembekalan materi bela nagara iki penting banget guna njaga uga ningkatake semangat anggota linmas ing nglakokake tugase, lan dekne kabeh iki antusias banget ing mengikuti saben materinya,” tutur danramil malo.

luwih sambung danramil ngomong, beberapa event kemempengan demokrasi wis keliwatan lan syukur alhamdulillah berkat kerjasama 3 pilar uga dukungan linmas awake dhewe entuk nglakoni pilkada serentak 2018 karo tertib lan aman.

“tentu liwat panglatian iki awake dhewe ngarep-arep kengarepe mengko linmas entuk jaga siaga ing tugase, luwih-luwih ing ngadhepi pilpres sing arep teka bisa bersinergi ing nyiptakne kahanan sing nyaman lan kondusif,” pungkas danramil malo.

ing kemempengan iku uga ditekani camat malo, kades tanggir, kapolsek malo, kasi trantib pol pp malo, babinkamtibmas uga babinsa dhukuh tanggir.

banner