Kepala Dinas Perinaker Lan Sekwan Jajal Lewat Jembatan Trucuk

oleh

Reporter Eko Purnomo

Lintasbojonegoro.com – WINGI dina kamis (23/08/2018) awan, enek penggede guminte Bojonegoro ing dhuwur treteg klangon trucuk. Tak kiro sidak, dilalah numpang lewat thok thil.

Lha sing siseh kulon (Trucuk) ono rapat poro wargo trucuk kerawuhan saka dinas lingkungan hidup, (kabid Murti karo bu endang bitten dishutbun), lha punggawa trucuk dirawuh yaiku sekcam trucuk Dian Rahmawati, SSTP.MM. Carik trucuk Drs. Pramudi lan bayan agus.

banner

Tiwasan aku prengkosan mlayu dilalah , nderek langkung thok. “raenek popo lewat Thok”, ngendikane H.Ali mahmudi, MSi.

Lha Kepala Dinas Perinaker Agus Supriyanto, SH. yo mung ngendiko ” Anuuu… bar ndelok tanah nok tulung. Ngene ki lho, padahal dibayar harian, ki mlanthur sak nggon, ngene iki paling ditinggal ngopi,” Ngendikane. (Ek/Red).

banner