Kapolres Bojonegoro Mangkatake Pocil Meloni Lomba Neng Surabaya

oleh

Lintasbojonegoro.com – saakeh 33 pocil (polisi cilik) dimangkatake karo kapolres bojonegoro AKBP Ary fadli, kanggo mengikuti apel gedhe pocil tingkat nasional uga lomba pocil sing arep dianakne ing udhar 25 juli lan 26 juli 2018 neng gedung bhara daksa polrestabes surabaya.

sadurung mangkatake dekne kabeh ing selasa (24/07/2018) awan neng halaman ngarep mapolres, kapolres bojonegoro pesen supaya para pocil tetep semangat lan optimis dadine bisa meraih prestasi ing panganan lomba.

” Aja tegang, tetep kesem padha motto awake dhewe yaiku kesem, pitaya lan mesti isa meraih juara,” ucap kapolres menyemangati para pocil.

banner

sementara kuwi, Aipda bambang anggota dikyasa satlantas polres bojonegoro sapayu pendamping sisan pelatih optimis banget tim sing dheweke gawa wektu iki arep meraih juara, pasalnya sadoh iki dekne kabeh wis latian cukup atos kanggo ngadhepi lomba.

“awake dhewe optimis arep isa juara, amarga sajrone 2 bulan wis berlatih cukup atos, nyedhaki lomba dekne kabeh kita karantina sajrone siji minggu supaya konsentrasi,” ujar aipda bambang.

saka pantauan kita, wong tuwa para pocil sing nerna pamangkatan putra putrinya neng mapolres bojonegoro akeh sing meneteskan banyu mata haru ndelok wektu ndelok anake mangkat kanggo mengikuti lomba, dekne kabeh berdoa supaya putra putrinya isa dadi juara i ing lomba pocil.(Red)