Jasa Ojek Online Saiki Akeh Nok Bojonegoro

oleh

Reporter Eko Purnomo

Lintasbojonegoro.com – SAIKI para sanak sedulur,kang duweni profesi tukang ojek, saiki koyo Jakarta, utawa koyo sing tayang nok tipi swasta nasional, yoiku ojek online.

Lha bab piro ongkos, wis kari wanen wanen, jalaran tarife yo onok pandom spedo meter/per kilo meter, yo ugo model nyang nyangan. Wingi (6-8-2018), ana sekitar 4, do leren ngopi nok kedai trotoar panggone mas ika.

banner

Podho saur manuk, jare nak dalam kota nganggo itungan kilometer, nak luar kota, petung dhisik. Mung nok kene iki ora tak jelaske, masalahe ngene. Di upload yen wis nate ketemu uwonge.

Wingi pas tim Lintasbojonegoro.com, istirahat awan, tanpa,sengaja banjur dadi pawarta. Klebu ugo pimred mas piping melu jagongan nok sekumpulan para tukang jasa ojek.*nuwun**,(Ek/Red).

banner