Edi Setiono Melu nyalon Legeslatif PKPI

oleh

Reporter Eko Purnomo

Lintasbojonegoro.com – PARTAI Keadilan Persatuan Indonesia (PKPI), ing Laladan Bojonegoro, dilalah sing nduwe gegayuhan pingin dadi wakil rakyat lan ugo pingin entuk palungguhan kursi kinurmatan, blek ketumplek bleg sak anyar anar ambrah gadrah, yaiku ana 50 uwong.

Ing saben Daerah Pilihan utawa DAPIL ana uwong 10. Termasuk Edi Setiono,Ketua LSM Perak Bojonegoro, alamate Desa Mulyoagung Kecamtan Balen dhekne dapuk ing Dapil 2.

banner

Pancen kena diarani akeh peminate ing PKPI, iku nok kono kang noto yaiku kabeh ibarat Raja lan Patihe ,asmane nganggo asmo ” HUDA”.

Padahal asmo HUDA dudu sedulur sedarah, nanging tunggal pimpinan PKPI. Yaiku Ketuane Syamsul Huda , sekretarise Ali Huda.

Grenjet lan ramah tamahe Pilot lan co polite PKPI , kang minangka Partai kena berbhasis Bhenika Tunggal ika. Iki sak liyane melu tanpa mahar, sak anane kegiatan ditunjang pengurus lan ora ngrugeake liyan, mulane sak umpomo raono aturan bacaleg ora diwatesi, menawa separoh penduduk Bojonegoro, podho melu daftar Bacaleg PKPI. wahe.

Ngendhikane Pak Ali Huda, cukup sederhana, “golek bakal .calon wakil rakyat, geneyo kudu ngrepoti rakyat sing pingin melu,sayembara pingin dipercoyo rakyat, yen dhekne pingin dadi wakile. Nyatane aku kena diarani shodaqoh yah mon yahmen, yoo gak mlarat tapi tambah akeh…he he, sepurane ra ono niat sombong, tapi nawaitu niat IBADAH.””(Ek/Red).

banner