Durung dibayar ditinggal mblayu Jalaran ana obrak an

oleh

Oleh Eko Purnomo

Ndunya Prostitusi pancen kawit biyen wis ana, diobyak siji, teko rombongan anyaran pethok anyar – pethok anyar muncul maneh.

Iki pancen cerita kang ora bisa dipungkiri maneh. Malah malah rikala ana suarane sirine patroli, huaalah koyo ana suara dentuman Boom ceblok, podo mlayu buyar kabeh.

banner

Rikala kuwi tanduran mbako ing tegalan mburine panggon palanyaan iku lebeg, lan kang miris maneh, yaiku tumprap wong kang ngerti kahanan bingunge para begenggek. Yaa enek sing tanpo nyang nyangan langsung nyengklak. La apese, yaiku kang dialami jeneng samarane, TALING.

Bengi kuwi pancen nasibe kagolong Begenggek apes. Jalaran pas ana obyak an, awak mlayu nok rumbuk rumbuk tegalan tanduran mbako (Tembakau), Ketemu uwong lanang ijek nggames rogoh rogoh jerohan empal brewok, celuk ae jeneng samarane TARUNG.

Nyambut gawe durung rampung alias Tarung lagi bar kececengan koyo wong step. Lha kog, petugas (satpol) kang nggowo sokle teko.

Mangkatan Tarung gugup langsung mblayu banter karo nyampirno clono nok pundhak, lha Taling ijek athang-athang, nanging mergo Tarung mblayu kog ijenan, sak banjure Taling. dicekel mak megh, iiyeh kecekel kowe,”suwalan pora,” pitakonane petugas.

“Dereng”, wangsulane Taling.

” Dang suwalan, ndang hayo munggah trek/truck”, dawuhe petugas.

Lha bareng didedes pitakonane petugas, Taling ngaku, nak dekne rondo, lha sikile beset iku jalaran keblowok telo, lha mergo Tarung mencungul ko rumbuk tanduran tembakau iku, akhire petugas ngonangi.

Umpomo Tarung tetep ndesem sor mbako yo ora konangan. ” Tapi kog yo mboten ninggali arto, babar pisan. Niki geh lesu, mugi mugi didendo arto mawon. Niki kentol babak siset bar ditumpak i ora dibayari pisan. Eeh yo, Biawak doyan tales, awak e, lagi Apes pes”, ngersulane Taling.

Iki minangka pengalaman paling larang. Awak lungkrah, dalan ngethokno bocah dilalah diiyak iyak ora kebayar. Lali yoo ..o, opo mbuh terahe ndjaraq/sengaja.”**.Nuwun.**(Ek/Red)

Foto : Ilustrasi Tumblr.com

banner